Monday, April 25, 2011

The necklace and sleepy beauty

Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia..
Salam perpaduan..
Salam Sejahtera.

Bercakap soal neclace ni..
Aku memang suke pakai rantai yang labuh2 tu..
Family aku terutama kakak aku selalu ejek aku..
Haha..tapi peduli ape kan..
Tengok pade jenis jugak rantai tu..
Kalau banyak manik aku tak suke sangat..
Aku suke benda2 yang simple je..
Tu lah aku..Simple, Single, Mingle, Pringle..
Banyak jugak koleksi aku..
Tapi jenis aku ni..Menang membeli, kalah memakai..
Then aku ni payah nak pilih sesuatu benda..
Agak cerewet..mesti kawan2 aku yang ikot aku keluar mesti bosan..
Haha..mase tu lah aku nak buli kau orang..*gurau je*
taraaaa....




ni la sebahagian koleksi aku..
Banyak dah hilang..putus...





Ni yang aku selalu pakai..*favourite..
Love tu paling aku sayang..
Kalau hilang tak tidur malam aku..






Mase ni aku pergi dinner ayah aku..
Tapi.. Yang ni dah putus..




Zoom kan mate korang..
Time ni aku pakai neclace love tu..


Ni je lah gambar aku yang dapat aku update..
Aku memang tak suke bergambar..
Korang kalau nak pilih neclace pilih je yang simple2..
Ni pendapat aku je..
Terpulang lah pade korang nak pilih pattern macam mane kan...
Tu pun kalau korang berminat...haha..

KUAT TIDUR..


Aku tak suke tidur tapi aku kuat tidur...
Tidur lame2 sangat memenatkan..
Tapi tu lah habits aku dari dulu..
Macam mane la aku nak buang sifat nie..
Tidur je..Kalau malam aku tidur awal pukul 9..
Then aku akan bangun pkul 1, tak pun 3 pagi..
Mak aku cakap macam musang pulak..
Tapi sekarang aku cuba reduce kan sifat aku ni..
Sebab tak lame lagi aku akan kembali ke dunia asal aku..
Dunia belajar..Welcome back POLISAS..
Kadang2 aku terpakse ambik minuman coffee untuk hilangkan mengantuk ni..
Even kat rumah pun aku ambik..
Sebab nak bersengkang mate untuk adik2 aku..
Adik2 aku sedang bergiat aktif..
Kejap nak ajak aku pergi kedai lah, taman lah..
So kalau aku tidur takde sape akan bawak diaorang..
Hehe..Ni lah diri aku..



Purplish (Inas Sofea)
Pinky ( Insyirah)
Sangat kuat berjalan...
Kedai, taman, pasar malam and exactra..
Driver diorang aku lah!
So mase tidor aku akan terganggu..
Okey lah sampai disini saje..
Jumpe next entry..
Kalau tiade entry selepas ini..
Makanya..aku telah tiada lagi..
IM NOT PERFECT BUT IM ALWAY ME..








3 comments:

NiEzA aNiEyZa said...

nak 1 necklace..cntikla..hehe

cik najihah said...

pewit...cntik neclace..

gadesmerahjambu said...

haha..kak niza and jiha ameklar..tapi tukar dengan shawls2 korang yang lawa2 tuh..